Rulleski for begyndere

Grumstolen

Category(ies)

læs her:

Århus Skiklub tilbyder nyt kursus i rulleski for begyndere.
Nyt hold starter tirsdag den 1 sept. kl 18.00, varighed 2 timer.
Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg

Kurset tilrettelægges i henhold til de aktuelle corona restriktioner mv:
Vi starter med information om regler for afspritning, afstand mv. samt udlevering af udstyr: ski, stave og støvler. Medbring selv cykelhjelm, handsker og helst knæbeskyttere, og til 1 lektion evt. håndleds- og albuebeskyttere.

Kurset består af 4 lektioner samt opsamling:

1. Lektion tirsdag d.1 sept. kl. 18,00: begynderøvelser, bremse og balance
  2. Lektion tirsdag d.8 sept.  kl. 18,00: begynderøvelser, balance, fraspark.
  3. Lektion tirsdag d 15 sept. kl. 18,00: dobbelt stavtag med og uden fraspark samt diagonalgang.
  4. Lektion tirsdag d 22 sept. kl. 18,00: diagonalgang, bremseteknik, nedkørsel og svingteknik.

Evt. afslutning med lidt opsamlin og klubinfo 29 sept. (aftales nærmere)

Deltagelse i rulleski for begyndere er åben for alle: både nye medlemmer og nuværende medlemmer der trænger til en genopfriskning

Indmeldelse i Aarhus Skiklub: klik ind på faneblad Aas i toppen og videre på “bliv medlem”.

Tilmelding: klik ind på aktiviteten “Rulleski for begyndere” d 1 sept. under arrangementer i højre spalte.

Tilmelding dækker alle lektioner.

Vi glæder os til at se jer: husk det er rigtig god motion!

for yderligere oplysninger: Knud Overgaard: knud@aarhusskiklub.dk samt knud@kontec.dk og Søren Qvist: soren@aarhusskiklub.dk

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.