Rulle Ski Intro

Date(s) - 17.05.2018

Klubhuset på Grumstolen

Category(ies) Ingen Kategori

Aarhus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart torsdag d. 17. maj 2018 kl. 19.00

Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 aftener, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de klassiske teknikker som følger:

1. lektion, d 17. maj kl 19.00 :         Begynderøvelser, balance, frasparkteknik.
  2. lektion, d 24. maj kl. 19.00:       Dobbelt stavtag og stavtag med enkelt fraspark.
  3. lektion, d 31. maj kl 19.00         Diagonalgang, bremseteknik.
  4. lektion, d. 7. juni kl 19.00        Nedkørselsteknik, svingteknik, bremseteknik.

Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolvej 48, 8270 Højbjerg.

Deltagelse i “rulleski for begyndere” er åben for alle – også for ikke medlemmer til første gang. efterfølgende deltagelse kræver klubmedlemskab.

Tilmelding: Klik ind på Aktiviteten “Rulleski for begyndere” 17 maj i aktivitetskalenderen i højre spalte.

Vi har rulleski udstyr til udlån for begyndere. Så er du interesseret, er det bare at møde op. Som nybegynder skal du deltage fra 1 lektion.

Medbring selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og handsker. Til 1 lektion gerne håndledsbeskyttere og albuebeskyttere

Og så er det rigtig god motion!

For yderligere oplysninger kontakt Søren Qvist: soren@aarhusskiklub.dk og tel 21625488

Bookings

Denne event er fuldt booket.