Klubaften i SkiExperten

Date(s) - 15.01.2013

SkiExperten i Viby Centret

Category(ies) Ingen Kategori

Vi har indgået en spændende aftale med SkiExperten (Sportmaster Storcenter Nord og Viby) om et samarbejde.

De vil arrangere 3 klubaftener for Aarhus Skiklubs medlemmer, familie og venner. Der vil på disse aftener være 20% på alt i butikken til os alle (undtagen elektronik som GoPro kamera og enkle andet elektronik).

1. aften bliver TIRSDAG D. 15. JANUAR i SkiExpertens butik i Viby Centret efter lukketid fra kl. 18-21.

Samtidig tilbydes, at du kan få ordnet dine ski for kr. 150,-. Medbring dem blot på dagen.

Herudover vil der på denne dag både ses og gives mulighed for at købe noget klubtøj. Der vil være en løbetee i rød til 100-115,-, en micro top til 475,-, en Mikro vest til 395,- og en Mikro jacket til 545,-. De 3 sidste i sort og mærket Haglöf. Der kommer en nyhed senere om det nye tøj. Alt tøjet har Skiklubbens logo foran og skiklubbens navn på ryggen. Du kan se mere om tøjet her.

Til sidst vil de kunne demonstrere de nye typer støvler som Fischer har lavet, hvor hele støvlen bliver vacum lavet. Dvs. hele støvlen er tilpasset din fod, og ikke blot inderstøvlen. De har fået en maskine til netop dette. Så har du specielle føder, bliver øm, eller synes du dine støvler er trælse, så kom ned til SkiExperten og få en snak med dem.

Vi glæder os til at se så mange af jer til klubaften – og at I får lavet jer nogle gode køb og ordnet jeres ski inden I skal ned til det hvide element.

Der er ikke tilmelding til dette arrangement, men det ville være rart med en lille forhåndstilkendegivelse på denne tilmelding, om I enten ved I kommer eller eventuel kommer.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

Dette indlæg blev udgivet af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.