Introforløb i rulleski

Date(s) - 10.11.2019

Klubhuset på Grumstolen

Category(ies) Ingen Kategori

Aarhus Skiklub tilbyder kursus i rulleski for begyndere – nyt hold med opstart søndag d. 27. oktober kl. 14.00.
Kurset består af 4 lektioner fordelt over 4 aftener, hvor vi går fra begynderøvelser i balance til indøvelse af de klassiske teknikker som følger:
1. lektion, søndag 27. oktober kl. 14.00: Begynderøvelser, bremse, balance, faldteknik.
2. lektion, søndag 3. november kl. 14.00: Begynderøvelser, balance, frasparkteknik.
3. lektion, søndag 10. november kl. 14.00: Dobbelt stavtag og stavtag med enkelt fraspark samt diagonalgang
4. lektion, søndag 17. november kl. 14.00: Diagonalgang, bremseteknik, nedkørsel og svingteknik.
Mødested: Klubhuset Grumstolen, Grumstolvej 48, 8270 Højbjerg.
Deltagelse i “rulleski for begyndere” er åben for alle – også for ikke-medlemmer til første gang. Efterfølgende deltagelse kræver klubmedlemskab.
Tilmelding: Klik ind på Aktiviteten “Rulleski for begyndere” 27. oktober under arrangementer i højre spalte. Tilmelding dækker alle 4 lektioner. Vi har rulleskiudstyr til udlån for begyndere. Så er du interesseret, er det bare at møde op. Medbring selv beskyttelsesudstyr som cykelhjelm, knæbeskyttere og handsker. Til 1. lektion gerne håndledsbeskyttere og albuebeskyttere Og husk: det rigtig god motion!
For yderligere oplysninger kontakt Heinz Hansen mail: heinzlhansen@yahoo.dk
eller Knud Overgaard mail: knud.overgaard@aarhusskiklub.dk