Coast 2 Coast: 70 km rulleski i sommernatten

Date(s) - 19.06.2020 - 20.06.2020

Nordjylland

Category(ies)

Kunne du tænke dig et træningsmål for sommeren – og en helt fantastisk natur- og rulleskioplevelse – så skal du overveje at tage med på fælles tur til Coast2Coast. Her står man 70 km på rulleski i Nordjylland om natten ved midsommer.

Starten går i Skallerup ved solnedgang kl. 22.22, og målet er i Frederikshavn med solopgang og morgenmad ved Palmestranden.

Tilmelding her. Tilmeld dig ”Rul og Ski fra Skallerup 70 km” + bus fredag aften fra Frederikshavn til Skallerup + (evt.) pastaparty i Frederikshavn fredag aften.

Vi arrangerer fælles kørsel Aarhus – Frederikshavn fredag eftermiddag samt retur lørdag morgen.

Kontakt Søren Qvist på soren@aarhusskiklub.dk, hvis du gerne vil deltage sammen med Aarhus Skiklub.