Birkebeiner “breefing”

Date(s) - 07.03.2013

Grumstolen

Category(ies) Ingen Kategori

Skal du løbe Birkebeinerrennet for 1., 2., 3., eller måske 8. gang?
Lige meget hvor mange gange man har løbet de 54 km kan man altid bruge et par gode råd.

Derfor inviterer Århus Skiklub alle medlemmer, som skal løbe Birkebeinerrennet, eller som blot ønsker, at høre om løbet, til en lille breefing med gode råd om, hvad man bør gøre, og hvad man absolut IKKE bør gøre.

Der vil blive holdt et oplæg vedr. praktiske forhold omkring logi, muligheder for spisning i Rena (eller mangel på samme), nummerudlevering, mærkning af ski, smøring af ski påklædning til løbet, taske med omklædningstøj til efter løbet, shuttlebusser til startområdet, startgrupper, væske mv. under løbet, selve løbet, bad og omklædning efter løbet, transportmuligheder tilbage til Rena efter løbet o.m.m.

Herudvoer vil der være plads til snak på kryds og tværs, hvor alle kan byde ind med spørgsmål og øse ud af gode erfaringer.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.

En tanke om "Birkebeiner “breefing”"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub