Begynder/teknik Thorax Training

Date(s) - 22.10.2013

Thorax Århus/Spartan Mentality Crossfit

Category(ies)

Som medlem af Århus Skiklub får du for kun kr. 150 pr. måned:

• Fri adgang til træning i tidsrummet 06.00-22.00
  • Fællestræning hver tirsdag i tidsrummet 19.00-20.00 + 20.00-21.00 under ledelse af Henri Ruul – tidligere professionel langrandsløber for det estiske landshold.
  • 2 gratis prøvetimer, så du kan se om det er noget for dig.
  • Træningen foregår i Spartan Mentallity Crossfit’s lokaler på Bryggervej i Risskov

Fællestræningen sammensættes som et træningsprogram der byder på en krævende form for træning der udvikler din muskulatur og hjerte-kar system, styrker dine muskler og øger hjerte og lungers evne.
Thorax programmet fokuserer på specifikke muskler som bruges i skiløbet og indarbejder forskellige øvelser i tre forskellige områder af kroppen. Med en blanding af thorax, spinning, styrke og balance tilbyder fællestræningen en fuldkrops workout, med skiteknikker som tager dit skiløb til et højere niveau.

Fællestræningen er sjov og udfordrende måde at træne dit skiløb på. Træningen er for alle – du sætter selv niveauet for din træning.

Er du interesseret i at prøve Thorax Training skal du blot møde op til fællestræningen.
Har du spørgsmål til Thorax Training er du velkommen til at kontakte Mie på mie@aarhusskiklub.dk