Alpin-træning i SkiArena

SkiArena Aarhus

Category(ies)

ALPIN-TRÆNING I SKIARENA MED AARHUS SKIKLUB

Igen i år, kører vi alpin træning for både børn og voksne i SkiArena.

Træningerne kører som følger:

Almindelige klubbørn: 17.30-18.30.

Alpine Race Team : 18.30-20.00 (dedikeret team-træning).

Senior Raceteam og almindelig voksen træning: 20-22.00 (alle over 16 år er velkommen).

Vi håber en del af de nye klubmedlemmer der skal med på vores klubture i uge 52, uge 7, uge 10 og uge 12 vil komme og starte deres træning allerede nu. Det er en god måde at lære dine klubmedlemmer at kende, og få kroppen klar til ski.

For yderliger information – kontakt Hans : hans@aarhusskiklub.dk / 5190 5225

Dette indlæg blev udgivet i Træning i SkiArena, Ugentlige aktiviteter af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.