ALPIN-TRÆNING I SKIARENA

SkiArena / Racehall

Category(ies)

ALPIN-TRÆNING I SKIARENA MED AARHUS SKIKLUB

Igen i år, kører vi alpin træning for både børn og voksne i SkiArena.

Træningerne kører som følger:

Almindelige klubbørn: 17.30-18.30.

Alpine Race Team : 18.30-20.00 (dedikeret team-træning).

Senior Raceteam og almindelig voksen træning: 20-22.00 (alle over 16 år er velkommen).

Vi håber en del af de nye klubmedlemmer der skal med på vores klubture i uge 53, uge 7 og uge 11 vil komme og starte deres træning allerede nu. Det er en god måde at lære dine klubmedlemmer at kende, og få kroppen klar til ski.

Klub fælles-spisning inden SkiArena træning.

The Dinner har været sød at sammensætte en række ski-buffet´er til os igen i år.

Det var en stor succes sidste år (og rigtig dejlig som ski-forældre, at maden bare var klar).

De stiller buffet´en klar lidt over 17, og de sidste skal være færdig inden kl. 20. Så kan man blot komme op og spise, når det passer ind i programmet.

Menuen inden jul vil være:

Uge 1 – Menu kommer omkring jul.

Uge 3 –

Uge 5 –

Uge 7 –

Uge 9 –

Uge 11 –

Uge 13 –

Til buffet’en serveres lidt saftevand og vand.

Prisen er som sidste år: 35,- pr. barn og 55,- pr. voksen og afregnes direkte med The Dinner inden man spiser.

Vi glæder os til klub-fælles-spisning og skiing igen i år.

Her den første gang, vil der være tilmelding på faber@Aarhusskiklub.dk inden lørdag kl. 11.00 (så de kan nå at bestille råvarerne).

Dette indlæg blev udgivet i Træning i SkiArena af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.