Alpin træning i SkiArena

Date(s) - 20.10.2014

SkiArena / Racehall

Category(ies)

Igen i år støtter SkiArena.dk op med billig træning til klubmedlemmerne i Aarhus Skiklub.

Træningen foregår mandage i ulige uger – opstart fra uge 43, og sidste træning i uge 11 inden DM i Alpin.

Træningen er opdelt på følgende måde:

Klubbens børn: 17.30-18.30.

Aarhus Alpine Race Team dedikeret træning: 18.30-20.00 (yngste børn først).

Voksen klubtræning: 20.00-21.30 (alt efter hvor mange der deltager, slutter vi mellem 21.30 og 22.00).

Mødetid 15 min. før, så man kan være klar til at gå på båndet til tiden. Der vil igen i år være en “jordmand” som kalder ind og ud. Man opfordres til at medbringe egen hjelm og ski-støvler. Har man ingen, stiller SkiArena naturligvis gratis udstyr til rådighed.

En betingelse for at kunne deltage i Aarhus Skiklubs bånd-træning er, at man kan køre på båndet. Vi har ikke plads til at lære helt nye op. Det vil være tarveligt for de mange som møder op. Man har mulighed for at lære at køre på båndet først hos SkiArena på www.SkiArena.dk.

Er man barn og ønsker mere dedikeret tekniktræning, opfordres man til at tilmelde sig Aarhus Alpine Race Team. På dette hold vil der være tekniktræning (18.30-20.00) med rigtig instruktører, barmarkstræning, inline slalomtræning (med Hobro Raceteam), ture til springcenteret i Risskov og herudover ture med undervisning og konkurrencer på sne. Se mere indhold, krav og forventninger på http://aarhusskiklub.dk/alpin/alpine-race-team eller på teamets egen facebook side (https://www.facebook.com/aarhusalpineraceteam) og tilmeld jer der (send besked).

For at komme udfordringerne sidste år til livs med instruktør-vagtplan, digital tilmelding og den store tidsrøver som betalingen var, er der i år valgt en bedre løsning for alle.

Sæsonen har ialt 10 træninger.

Der bliver for 2. del af sæsonen (efter jul) udarbejdet et 3-turs klippekort til kr. 150,- for børn og 225,- for voksne. Det købes den første gang efter jul + man udfylder et skema hvornår man kommer (bindende). Det er delvis for at tilgodese de klubmedlemmer, som vil have et par gange de ikke kommer. Samtidig er det for at imødese og planlægge den arbejdsindsats, der bliver lagt af de frivillige i Aarhus Skiklub, og for at træningerne i SkiArena overhoved kan blive udført. Klippekortet vil kunne udvides, når det er brugt færdigt.

Det er forbudt at medbringe egen mad og drikke i SkiArena. Der er derfor i år tilknyttet en fællesspisning-ordning med restauranten ovenpå.

Prisen er kr. 35,- for børn og 55,- for voksne og indeholder dagens buffet + saftevand og vand.

Menuerne i 2. halvdel af sæsonen er:

Uge 3: Æggekage med bacon og tomat.

Uge 5: Boller i karry.

Uge 7: Ribben og kartoffel både.

Uge 9: Lasagne.

Uge 11: Gullach med kartoffelmos.

Tilmelding på Faber@aarhusskiklub.dk eller på skema der ligger i receptionen i SkiArena.

Den store rabat opnås kun ved at være medlem af Aarhus Skiklub.

Der vil herudover være nogle ekstra træninger med Aarhus Alpin Race Teamet. De vil blive annonceret med hjemmesiden og på klubbens facebook side. Er der ekstra tilmeldinger nok, vil vi kunne sammensætte ekstra-træning til klubbens medlemmer efter Raceteamets træninger og betales separat.

Vi glæder os til at træne med jer igen i det nye år.

Vi ses i SkiArena med Aarhus Skiklub.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at skriver til Faber@aarhusskiklub.dk

Dette indlæg blev udgivet i Træning i SkiArena, Ugentlige aktiviteter af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.