“Aarhus Skiklub 2024”

Date(s) - 01.06.2019

Klubhuset på Grumstolen

Category(ies) Ingen Kategori

Aarhus Skiklub inviterer alle medlemmer til tema arrangement Lørdag den 1. juni kl. 9.00 – 16.00

i klubhuset ”Grumstolen” – Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg

overskriften for dagen er ”Aarhus Skiklub 2024?”

Baggrund 1: Danmarks Skiforbund har vedtaget en strategi med hovedfokus på rekruttering. Under dette er formuleret 4 delelementer: Klubudvikling & bredde, talentudvikling & elite, faciliter samt internationalt arbejde

Baggrund 2: Aarhus Skiklub er både en stor og en lille klub: vi er blandt de største i Danmark.. – men langt fra de helt store, og vi har et stabilt medlemstal. Men vi har meget stor medlemsgennemstrømning: Vi rekrutterer mange og mange fastholdes ikke, men stopper. Vi har mange forskellige aktiviteter – hvordan kan/skal de bindes sammen? Hvordan får vi synliggjort de mange aktiviteter?

Mål på sigt: Vi skal have bedre fokus på rekruttering og medlemsfastholdelse. Vi vil have klubbens handlinger og forbundets strategi til at følges. Og vi skal blive mere synlige i landskabet – hele året! Det samlede fælles mål er altså: Flere aktive blivende medlemmer.

Konkret formål med dagen: Vi ønsker en debat, hvor medlemmerne aktivt kommer til orde. Hvor vi i fællesskab sætter ord på tanker og ideer – og hvor vi i fællesskab byder ind med handlinger og aktiviteter. Det er vores klare ønske og håb at mange medlemmer vil deltage aktivt og bidrage….

Af hensyn til videre planlægning bedes i tilmeld jer senest fredag 24. maj tilmelding via aktivitetskalenderen på www.aarhusskiklub.dk
Venlig hilsen Bestyrelsen Aarhus Skiklub

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.