Børn/unge instruktørkursus i Aarhus Skiklub den 3. oktober

Aarhus Skiklub starter i november et begynderkursus for børn og unge. Vi har derfor fået Mads Berthelsen, der er landholdsløber og uddannet instruktør i Sverige, til at komme og dele ud af sin viden og erfaring med undervisning af børn og unge i rulleski.

Formålet er at få etableret en instruktørgruppe, der kan varetage undervisningen af børn og unge i Aarhus Skiklub. I første omgang er der ikke tale om faste ugedage, men mindre events og initiativer hen over året, som man kan melde til og fra, som det passer. Der skal derfor lyde en opfordring til alle, der kunne have interesse i børn og unge, til at melde sig til. Det gælder hvad enten man er forældre og har nogle børn derhjemme man gerne vil introducere til sporten, eller man bare synes det kunne være spændende at være med til at udbrede sporten til flere.

Dagen starter klokken 9 og slutter klokken 16, og man skal selv medbringe frokost. På programmet er der indendørs teori, men den primære aktivitet vil være udendørs øvelser i praksis.

Alle coronaregler overholdes og der er et maks. på 10 deltagere, som fordeles efter først til mølle princippet.

Tilmelding sker til kasserer@aarhusskiklub.dk