Bestilling af mad alpintræning imorgen

HUSK sidste frist for bestilling af mad til træning imorgen i SkiArena er idag. Vi rykker tilmeldingsfristen til kl. 14.00 på faber@aarhusskiklub.dk

SOM NOGET NYT VIL JEG GERNE HAVE TILMELDINGER TIL BÅDE TRÆNING OG MAD FOR UGE 11 ALLERDE NU, da vi er nogen enkle der er afsted i den uge.

Hans og Kirstine har træningen i uge 11, mens jeg er væk. De vil gerne have en fornemmelse af, hvor mange der dukker op, så vi kan sætte mandskab til det.

Menuerne i de to uger er:

Uge 9: Frikadeller med kartofler og brun sovs

Uge 11: Ris med boller i karry

Uge 13: Lasagne

Der er også træning i uge 13, som samtidig er årets sidste træning.

Det er været en FED sæson, med rigtig mange nye dygtige kørere.

SÅ HUSK: TILMELDING IDAG på Faber@aarhusskiklub.dk med mad for uge 9 (imorgen) og mad OG træning uge 11.

Vi ses imorgen.
Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.