Sæsonafslutning i SkiArena imorgen

Orientering:

Sæsonafslutning i SkiArena imorgen.

Der er fællesspisning kl. 17.30 til 18.00.

Træning fra 18 til 19.30 (måske kl. 20) 🙂

Der er bestilt mad til alle der har bestilt.

Hvis du er i tvivl om du har bestilt mad (idag), så er der stadig mulighed på faber@aarhusskiklub.dk eller her på tråden. Deadline imorgen inden 12.

Vi glæder os til at se jer alle imorgen, og få lidt mere skiløb i benene inden det står på DM om 9 dage for Århus Skiklubs Raceteam.

Dette indlæg blev udgivet i Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.