Så starter indendørs træning i SkiArena igen

Fra mandag d. 24. oktober og hver anden mandag fremover (ulige uger) vil Aarhus Skiklub i samarbejde med SkiArena tilbyde indendørs skitræning for alle medlemmer af Aarhus Skiklub under kyndig vejledning af vores egne instruktører.

Der er plads til ca. 24 personer til hver træning. Man undervises i hold af 3 personer ad gangen, hvor hvert hold forsøges niveaudelt, så man er på hold med nogen der matcher ens egne færdigheder. Man er typisk på ski i 10 minutters intervaller, og kan i løbet af en træningsaften komme på båndet mellem 3 og 6 gange, selvfølgelig alt afhængig af, hvor mange der er tilmeldt og hvad man har lyst og energi til.

Her er plads til alle, og vi spænder bredt i alder og niveau. Sidste sæson var vi mellem 12 og 20 voksne og børn, der møder op til træning, og er alt lige fra nybegyndere til øvede.

SkiArena anbefaler at træne i langt og løsthængende tøj, og at man medbringer egne støvler og hjelm, såfremt man har det, ellers er der både støvler og hjelme til låns. På bakkerne bruges SkiArena’s egne ski, der er tilpasset underlaget. Det kan være køligt at vente i pauserne, så tag gerne en ekstra jakke eller trøje med. SkiArena har omklædningsrum med bad til fri afbenyttelse.

SkiArena’s bar vil være åben på træningsaftnerne og tilbyder alt fra kolde til varme drikke i pauserne og efter endt træning. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevare.

Kom og træn sammen med os på de endeløse piste i SkiArena hver anden mandag kl. 19.00 til den beskedne pris af 75 kr. pr. gang (betales ved fremmøde). Se evt. aktivitetskalenderen.

Tilmelding kan ske til km@skiarena.dk eller på tlf. 20 166 899.

Vi ses i SkiArena, Holmstrupgårdvej 18, 8220 Brabrand