Raceteam trænings-weekend

Kære Race Team.

Jeg er ved at arrangere weekend træningstur til Ulricehamn http://www.uc-skidcenter.se/ i Sverige.

Der er flere færgemuligheder og indkvarteringsmuligheder men jeg foreslår følgende til en ca. pris af ca. 1500 kr pr. snude alt inkl.

Læs nedenstående godt igennem og giv mig tilbagemelding helst i denne uge om i vil være med, eller gerne vil have jeres barn med hvis der er et ledigt bilsæde. Jeg regner med at have en ledig plads.

Så snart jeg har en prognose over deltagelsen går jeg i gang med at booke. Karsten Lykke fra vores venskabsklub Hobro er orienteret, da det ville være pragtfuldt om også nogle af Hobro Racerne deltog!!Udrejse fredag 30. januar:

Afgang Århus i egne biler kl. 12.30Grenå – Varberg 14.20 – 18.45. (aftensmad på færgen), 477 kr pr. bil.Ankomst Ulricehamn (123 km) kl. 20.30.Indkvartering på Prängens Campings Vinterhytter. http://www.prangenscamping.seSkiløb og porttræning lørdag og søndag på Ulricehamns Skicenter (muligvis sammen med Skiklub Hareskov)

Hjemrejse søndag 1. februar

Afgang i bil fra skibakken senest kl. 17.
Færge Varberg – Grenå 19.45 – 00.05 (aftensmad på færgen), 477 kr pr. bil
Ankomst Århus ca. kl. 01.00
Hurtigt i seng og i skole næste dag.

Alternativ hjemrejse:
Afgang fra skibakken senest 16.15
Færge Gøteborg (99 km fra Ulricehamn) kl. 18.15, 782 kr pr. bil.
Ankomst Frederikshavn 21.45
Ankomst Århus: 23.45

Budget ved 1 voksen og 3 børn i hver bil:
Færge: 2 X 477 = ca. 1000 kr
Brændstof: 400 km = 40 liter brændstof = 400 kr
Logi: ca. 200 kr pr. pers nat = 1600 kr
Mad og drikke 400 kr pr. pers = 1600 kr
Liftkort 2 dage pr. pers 350 kr = 1400 kr
I alt 6000 / 4 personer = 1500 kr pr. person.

OBS!
Alternativ udrejse fredag formiddag med mulighed for deltagelse i dansk slalomkonkurrence (Steep/Deep cup) på Valåsen.
Start første gennemløb kl. 18.
Nedenom i bil eller med Århus-Odden og til Helsingør hvor man helst skal nå færgen senest kl. 15.25 for at være på Valåsen i passende tid (1 time fra Helsingborg).
Fra Valåsen er der ca. 2,5 timer til Ulricehamn, så man kan være fremme kl. 23.
Ekstra pris for denne omvej vil være ca. 300 kr ved fyldt bil. Klubben betaler evt. startgebyr for junior-kørere.
Hvis nogle har fri fra arbejde hele fredag kunne det være fint at tage Valåsen med fredag aften, men udrejsen bliver lidt hårdere.VH Ole (61798330)

PS. Er du endnu ikke tilmeldt korrespondance-tråden for Aarhus Alpine Race Team på facebook. Det gøres på dette link: https://www.facebook.com/aarhusalpineraceteam?fref=ts
Dette indlæg blev udgivet i Alpin, Raceteam og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.