Nordkredsmesterskaberne på Hafjell denne uge – flotte resultater!

Fem af klubbens juniorer har de sidste dage deltaget i såvel de lukkede, som åbne nordkredsmsterskaber på Hafjell. Det har været en god oplevelse med masser af sjov, træning og ikke mindst konkurrencer.

Resultaterne blev følgende:

Anton Nors Madsen, Drenge 8 gruppen:  Nordkredsmester lukkede løb i kombineret slalom og storslalom, Nordkredsmester åbent løb i Slalom.

Svend Nors Mathiassen, Drenge 10 gruppen: 2. plads Nordkredsmesterskaber lukkede løb kombineret, 3. plads storslalom åbent løb .

Magnus Storm Methling, Drenge 12 gruppen: 2 plads Nordkredsmesterskaberne lukkede løb kombineret, 4. og 5. plads i slalom og storslalom åbne løb.

Carl Nors Mathiassen, Drenge 12 gruppen Nordkredsmester lukkede løb kombineret, 3. plads slalom og kombineret i åbne løb.

Sofie Nors Madsen, Piger 12 gruppen: 2. plads Nordkredsmesterskaber lukkede løb kombineret, 4. plads slalom i åbent løb.

I alt deltog 35 børn under 12 år fra både norske og danske klubber og børn fra danske klubber bosiddende i Norge.

Tillykke til klubbens deltagende børn!!

En tanke om "Nordkredsmesterskaberne på Hafjell denne uge – flotte resultater!"

1. Godt gået Anton, Svend, Magnus, Carl og Sofie.
    Dejligt at skiklubben igen er repræsenteret med juniorer til alpine konkurrencer. – og så med så flotte resultater.
    I er bare nogle fantastiske ambassadører for skiklubben.