Næste Alpinudvalgsmøde tirsdag d. 10. december kl. 20.30

Tak for et godt Alpinudvalgsmøde i går, og godt

at se nye ansigter.

Alpinudvalget er et åbent udvalg, med adgang for alle der har idéer eller input til vores klub.

Igår var der orientering fra de forskellige arbejdsgrupper, der blev drøftet de kommende aktiviteter, talt om de tidligere, og der blev givet forslag til det videre alpine arbejde i vores klub. Især vores mange unge børne-løbere blev drøftet. Referatet er muligt at læse snarest her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til Alpin-arbejdet, er du velkommen til at skrive til Jesper@aarhusskiklub.dk.

Næste Alpinudvalgsmøde blev aftalt til tirsdag d. 10. december kl. 20.30 i klubhuset på Grumstolen.

Husk at møde op til generalforsamling torsdag d. 21. november 2013 kl. 19.00 i klubhuset.

Dette indlæg blev udgivet i Alpin og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.