Klub fælles-spisning inden SkiArena træning

Hej alle alpinister.

The Dinner har været sød at sammensætte en række ski-buffet´er til os igen i år, i forbindelse med Alpin træningerne i SkiArena om mandagene.

Det var en stor succes sidste år (og rigtig dejlig som ski-forældre, at maden bare var klar).

De stiller buffet´en klar lidt over 17, og de sidste skal være færdig inden kl. 20. Så kan man blot komme op og spise, når det passer ind i programmet.

Menuen inden jul vil være:

Uge 45 – Pasta med kødsauce.

Uge 47 – Ris med boller i karry.

Uge 49 – Frikadeller, kartofler og brun sauce.

Uge 51 – Risengrød.

Til buffet’en serveres lidt saftevand og vand.

Prisen er som sidste år: 35,- pr. barn og 55,- pr. voksen og afregnes direkte med The Dinner inden man spiser.

Vi glæder os til klub-fælles-spisning og klub-skiing igen i år.

Her den første gang, vil der være tilmelding på faber@Aarhusskiklub.dk inden søndag kl. 11.00 (så det kan nå at bestille råvarerne).

Vi arbejder fortsat på, at få lavet vores tilmeldinger om til at fungerer gennem holdsport.dk appen. (Er der nogen holdsport eksperter derude, må du gerne kontakt mig :-).

Dette indlæg blev udgivet i Alpin, Andre aktiviteter, Raceteam og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.