Alpinture sæson 2019-2020

Hej alle sammen.

Turene for sæsonen 2019-2020 er alle på plads. Nogle af turerne har et max antal for tilmeldinger, og fungerer efter først til mølle-princippet.

I opfordrer derfor til HURTIG TILMELDING i år.…. da vi ikke kan holde pladserne så lang tid, som vi plejer. Så ved du allerede nu, at du skal på ski-tur med Århus Skiklub. Så tilmeld dig venligst 🙂

Godt og vel samtlige ture bliver gentaget. Vi regner med til denne sæson, at ende med ca. 11 ture for klubbens alpin-afdeling. Så der bliver masser at vælge imellem 🙂

Værsgod at læse og tilmelde dig årets ture 🙂


UGE 42: Klubtur/træningstur til Sölden i uge 42-2019.
Ansvarlig turleder: Michael Rahbek: 60 92 93 50.

Turen er en kæmpe tur med ca. 320 tilmeldinger, hvoraf vi igen regner med mellem 60 og 80 tilmeldinger fra Århus Skiklub. Teknisk arrangør på turen er Hareskovens skiklub. Århus skiklub stiller selv med egne trænere til Raceteamet og er man ikke en del af Raceteamet (eller voksen), forventes der man deltager i undervisningen via Hareskovens setup (så man kan få undervisning efter ens nuværende niveau. Det er super god undervisning). Når tilmelding åbner, kan man tilmelder sig direkte her på Hareskovens link (tryk på det blå). Husk at skrive, at man er tilmeldt som Århus Skiklub medlem, så man ikke skal betale for at melde sig ind i Hareskovens skiklub. Turen er for alle klubber i Danmark.

HUSK: Der bliver oprettet special-hold i SkiArena, hvor der er mulighed for at købe sig fortræning i SkiArena til både Sölden og Hintertux turen. Kurset starter i uge 36 og kører 6 uger. Se mere på dette linkEller send en mail med spørgsmål her. Alle 4 hold er fuldt bookede.

Næste kursus i efteråret (2 hold udsolgte, 3 hold med ledige pladser) starter i uge 43-2019. Tilmeld dig allerede nu på dette link, for at sikre dig en plads. Der undervises fra efterårsferien til jul.

Næste kursus starter i uge 1-2020. Det kører op til begge skiture i uge 7 (man må også gå på holdet, selv om man skal på en anden tur). Der bliver prøvet at lave et special Århus Skiklub hold. Læs mere på dette link.


UGE 50: Ungdomstræningstur/senior-raceteam-tur/Nordkredsmesterskaber uge 50 i Trysil, Norge.
Der bliver en lang tur søndag til søndag og forskellige korte ture i løbet af ugen (kør-selv). 
Ansvarlig turleder: Peter Krebs 40 94 72 22 / peter@bykrebs.dk. 

Al infomation og tilmelding kan læses her. Alpin-junior-træningstur-til-Trysil-uge-50 (2019)


UGE 52: Livigno.

Ansvarlig turleder: Anne og Birgitte.
Flere jule-ture er velkommen. Har du en turleder i maven – kontakt Martin Faber 30 32 12 30. Bestyrelsen yder en masse hjælp til dig.


UGE 3: Træningstur/Sjællandskredsmesterskaber uge 3 i Trysil, Norge.
Ansvarlig turleder: Marie Stenild 23 27 42 95, mariestenild@hotmail.com


Weekendtræningsture til forskellige steder. Forventeligt én i februar (fredag-søndag uge 5). Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

 

UGE 7 – TUR 2: ZELL AM SEE SAFARI-OPLEVELELSESTUR TUR FOR FAMILIER OG VOKSNE

Update pr. 01/01-2020: Tur 2 er udsolgt. Jeg er dog blevet lovet enkle pladser mere af hotellet. Dvs. hvis man vil med på turen, skal man skrive en mail direkte til mig: Faber@aarhusskiklub.dk

Link direkte til turen ved at trykke her.

Turen er en 117-mands oplevelses-tur, hvor vi kommer til at stå på ski i flere forskellige ski-sports områder, med base i Zell am See:

Det kan f.eks. være: Zell am See, Kitzsteinhorn gletcheren (med gode off-pist muligheder udenfor undervisningen), Kaprun, Saalbach-Hinterglem, Leogang og nok også en tur over til Fiberbrunn, hvor De Danske Mesterskaber i Free-ride foregår samme uge, og flere andre mulige steder.

HURTIG TILMELDING i år.

Der vil også til denne tur være mulighed for at købe sig fortræning hos vores samarbejdspartner SkiArena. Se mere på dette link. Her vil blive oprettet et specifikt hold til turen. De samme instruktører som underviser os on-snow på destinationen, vil undervise os off-snow i SkiArena i 6 uger op til turen. En perfekt måde, både at komme i form til turen, lære dine medrejsende at kende, men især til at lære en masse teknik, som er direkte overførbare til undervisningen på turen. (6 hold udsolgte – Stadig få ledige pladser).

Læs alt om turen her: http://aarhusskiklub.dk/uge-7-tur-til-ostrig-tur-nr-2-safari-familie-og-voksen-tur/ Ansvarlig turleder: Hanne Tirsvad Pedersen 30 95 37 35, Hanne@aarhusskiklub.dk og Martin Faber 30 32 12 30, Faber@aarhusskiklub.dk


UGE 7: DEN STORE UGE 7 KLUBTUR TIL KITZBÜEL. (Venteliste oprettet).

Vi havde en super succesfyldt uge 7 tur sidste år. Vi glæder os igen i år til den flotte familie/klubtur – med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere (skal aftales med turlederen først), øvet og eksperter. En dejlig tur at tage afsted på, både hvis du gerne vil prøve at rejse med en skiklub for første gang, eller hvis du er meget erfaren. Her kan du komme med, om I rejser flere, eller du blot er alene, og leder efter god undervisning og godt selskab.

Der vil også til denne tur, være mulighed for at tilkøbe sig fortræning til turen på specialhold i SkiArena. Se mere på dette link (6 hold udsolgte – Få ledige pladser)

TRYK HER FOR AT LÆSE ALT OM TUREN: Klubtur-i-uge-7-til-Kitzbühel-med-Aarhus-Skiklub.2020

Ansvarlig turleder: Katrine Haaning: 26 25 05 13, kh@egaa-gym.dk og Henriette Grøndahl: 40 27 48 84.


UGE 11-TUREN : Årets uge 11 tur er rykket til uge 7 i år (tur 2), da vi ikke kunne få pladser nok på hotellet til turen. Se mere ovenfor. Turen i marts vil nok komme tilbage igen til næste år.


Uge 13, Klubtur til DM i Trysil, Norge. 
Der bliver både mulighed for at deltage på lang tur søndag til søndag og kort tur tirsdag aften til søndag (kun 3 dage fri fra skole/arbejde). 
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

 

Uge (afventer), Val d´isere FIS løb og åbne løb. Som noget nyt er Danmark arrangør af et FIS løb. Info og tilmelding kommer, så snart vi har nyt fra Danmarks Skiforbund.
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

 

Sommer-gletcher-tur: Der vil i sommerferien være mulighed for at komme med på port-camp eller freestyle camp. Vi afventer nærmere info fra arrangørerne.

Oversigt fra Dansk Skiforbund over konkurrencer.

Husk herudover træning alle søndage fra uge 33 til og med uge 40 i SkiArena kl. 10 til 12.15. (ansvarlig træner : Ole Mathiassen 61 79 83 30 og Jakob Struve 21 49 72 52.) inkl. barmarkstræning og rulleskøjte træning. Barmarkstræning fortsætter over hele vinteren den første søndag i hver måned.

Vi glæder os til at stå på ski med dig …

6 tanker om "Alpinture sæson 2019-2020"

  1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  2. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub | Side 8817

  3. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  4. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

  5. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

Skriv et svar