Alpinture sæson 2017 -2018

Hej alle sammen.

Turene for sæsonen 2017-2018 er ved at blive endeligt planlagt og bliver lagt op i løbet af september – og tilføjet mulighed for tilmelding, efterhånden som de forskellige ture åbner. Vi forsøger så vidt muligt, at tilmeldinger åbnes så tidligt i september som muligt – især da nogle af turerne har et max antal for tilmeldinger, og fungerer efter først til mølle-princippet.

Godt og vel samtlige ture bliver gentaget (uge 7 med et andet set-up og destination og uge 10 turen rykkes højst sandsynlig til uge 9). Vi regner med til denne sæson, at ende med ca. 9-10 ture for klubbens alpin-afdeling. Så der bliver masser at vælge imellem 🙂

Værsgod at læse og tilmelde dig 🙂

OPDATERING SÆSON 2017/2018

Uge 42 (Sölden) ER ALLEREDE ÅBNET FOR TILMELDINGER: ,

UGE 42: Klubtur/træningstur til Sölden i uge 42-2016.
Pr. 06/09-17 er der kun få ledige pladser.
Ansvarlig turleder: Michael Rahbek: 60 92 93 50. ÅBEN FOR TILMELDING.

Turen er en kæmpe tur med ca. 320 tilmeldinger, hvoraf vi håber på 40-60 tilmeldinger fra Århus Skiklub. Teknisk arrangør på turen er Hareskovens skiklub. Århus skiklub stiller selv med egne trænere til Raceteamet.

Der vil også blive mulighed for – selv om man er tilmeldt som Århus Skiklub medlem – at få normal teknik undervisning via Hareskovens setup. Man tilmelder sig direkte her på Hareskovens link (tryk på det blå). Husk at skrive, at man er tilmeldt som Århus Skiklub medlem, så man ikke skal betale for at melde sig ind i Hareskovens skiklub.

Når i tilmelder jer kommer i ind på et betalingslink. Dertil er der et “survey” som skal udfyldes for hver deltager i familien. I kommentarfeltet skriver i for jeres børn vedkommende at de er på Århus Skiklubs Race Team, og for jer som forældre at i er “race Team forældre”. HUSK at være ærlig i jeres niveau. Når man skriver ekspert… så kan man virkelig køre i alt slags terræn og alt slagt vejr og føre. 🙂

HUSK der er mulighed for at købe sig fortræning i SkiArena. Se mere på dette link.

P.t. er der stadig lidt ledige pladser på SkiArena-kursus. Næste kursus (2 hold udsolgte, 2 hold med ledige pladser) starter i uge 43. Tilmeld dig allerede nu, for at sikre dig en plads. Der undervises / trænes frem til jul. Næste hold starter uge 1, og kører op til skituren i uge 7 (man må også gå på holdet, selv om man skal på en anden tur). Der bliver lavet et special Århus Skiklub hold op til turen i uge 9.

UGE 48: Ungdomstræningstur/senior-raceteam-tur/Nordkredsmesterskaber uge 48 på Kvitfjell i Norge.
Der bliver en lang tur søndag til søndag og forskellige korte ture i løbet af ugen (kør-selv). Info og tilmelding kan læses her: alpin-junior-traeningstur-til-kvitfjell-uge-48
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

UGE 52: Tur til Hafjell, Norge. Mere info kommer.

Ansvarlig turleder: Steffen V. Christensen

UGE 4: Træningstur/Sjællandskredsmesterskaber uge 4 på Kvittfjell i Norge.
Info og tilmelding kommer, så snart vi har nyt fra Danmarks Skiforbund.
Ansvarlig turleder: Jakob Struve: 21 49 72 52.

Weekendtræningsture til forskellige steder. Forventeligt én i februar (fredag-søndag uge 5). Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

UGE 7: DEN STORE UGE 7 KLUBTUR.
Vi glæder os til at præsenterer en helt ny og flot familie/klubtur i år – med mulighed for undervisning for alle – både nybegyndere, øvet og eksperter. En dejlig tur at tage afsted på, både hvis du gerne vil prøve at rejse med en skiklub for første gang, eller hvis du er meget erfaren. Her kan du komme med, om I rejser flere, eller du blot er alene, og leder efter god undervisning og godt selskab. Der vil til denne tur være mulighed for at købe sig fortræning hos vores samarbejdspartner SkiArena. Se mere på dette link

Mere info kommer, når turen er endelig fastlagt.

UGE 10-turen bliver til uge 9-tur i 2018: Vi glæder os til vores årlige traditionelle SUPER-klubtur med undervisning. Her vil være super undervisning for let-øvede, øvede og ekspert skiløbere, Som noget nyt, er målgruppen baseret på voksne, som ønsker at dygtiggøre sig på ski, og vi anbefaler at der ikke kommer børn med på denne tur (med undtagelse af, at de kan køre på et voksen-hold og er 100% selvhjulpne). Børn anbefaler vi derfor til vores mange andre klub-ture, hvor der er special træning for dem.
Der vil også til denne tur, være mulighed for at tilkøbe sig fortræning til turen på specialhold i SkiArena.

Mere info vil komme, når turen er endelig fastlagt – men sæt allerede kryds i kalenderen nu.
Ansvarlig turleder: Finn Heintzelmann: 30 32 42 08
.

Uge 11, Kongsberg, Norge.
Info og tilmelding kommer, så snart vi har nyt.
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

Klubtur til DM i Hafjell, Norge
sidst på sæsonen. Uge 12 eller uge 14. Vi kender endnu ikke den endelige uge. Der bliver både mulighed for at deltage på lang tur søndag til søndag og kort tur tirsdag aften til søndag (kun 3 dage fri fra skole/arbejde). Info og tilmelding kommer, så snart vi har nyt fra Danmarks Skiforbund.
Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

Oversigt fra Dansk Skiforbund over konkurrencer.

Husk herudover træning alle søndage fra uge 32 til og med uge 40 i SkiArena kl. 16 til 18. (ansvarlig træner : Jakob Struve 21 49 72 52 og Ole Mathiassen 61 79 83 30.) inkl. barmarkstræning.

Vi glæder os til at stå på ski med dig …

5 tanker om "Alpinture sæson 2017 -2018"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub

2. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub | Side 8817