Alpine Race Team

Med 24 medaljer ud af 36 mulige i sidste sæson og en del løbere på landsholdet, har klubbens Race Team virkelig sat sit præg på den danske port-scene. Holdets vigtigste eksistensgrundlag er stadig: Glæden og lysten til ski – på ethvert niveau. Her er plads til alle :-).

Hermed info om Alpine Race Team for juniorer..Aarhus Skiklub Alpin Race Team (2).

NYHEDEN FRA SÆSON 2015/2016 HAR FORTSAT LIGE SIDEN – OGSÅ I ÅR: Aarhus skiklub har også et seniorhold, kaldet: Aarhus Skiklubs Senior Alpin Race Team. De deltog i DM, med først en lille uges træning, og derefter konkurrence i både Storslalom, Slalom og Super-G.

Hvis du vil vide mere om senior-holdet, deltage i træninger, konkurrencer og lære mere, så kontakt instruktør/træner for holdet : Martin Faber på Faber@aarhusskiklub.dk eller tlf. 30 32 12 30. Hvis man ønsker at deltage i endnu flere konkurrencer eller træninger, kan man også kontakte Martin Laursen på 21 28 93 01 eller mll@lindgaardconsulting.dk

Se mere og få alle nyhederne og turerne i billeder på holdets facebookside:

eller Martins side Veteran Ski Race, hvor han samler alle over 18 år til konkurrencer og træninger.

En tanke om "Alpine Race Team"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub