Alpin Ski Team, Junior Team og Race Team

Man kan godt bo i Danmark og gå til ski!

I Aarhus Skiklub er der en række muligheder for dig, der gerne vil dyrke alpint skiløb som en sportsgren.

Med 24 medaljer ud af 36 mulige i sidste sæson og en del løbere på landsholdet, har klubbens alpine skiløbere virkelig sat sit præg på den danske port-scene. Holdenes vigtigste eksistensgrundlag er stadig: Glæden og lysten til ski – på ethvert niveau. Her er plads til alle 🙂

Træningen foregår primært i Norge, hvor vi har et godt samarbejde med Skistar, i både Trysil og Hemsedal. Vores træningsture har forskellig fokus, men det overordnede mål er at løberne bliver utrolig alsidige skiløbere.

Læs herunder mere om vores forskellige hold:

Alpin Ski Team

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 og op, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport.

Træningen foregår med udgangspunkt i de 5 P’er: piste, park,
pukler, puder & porte. Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski-tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og porttræning – herunder slalom, storslalom og SuperG. På en lang række af turene vil der være mulighed for at stille op i danske konkurrencer. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på teamet er unikt.

Alpin Junior Team

Youthteamet er for erfarne skiløbere skiløbere i alderen 14 – 23 år, der ønsker at videreudvikle sig som alsidige skiløbere, der bliver i det danske skimiljø og engagerer sig i det på lang sigt. Youth teamet er et breddehold, hvor fokus er på det sociale i en ramme af skiløb på højt plan.

Alpin Race Team

Raceteamet er for de allermest seriøse skiløbere over 14 år, som ønsker at arbejde målrettet hen imod et FIS-setup og mod at køre internationale konkurrencer. På Alpine Race Team dyrker man skiløbet som en sport året rundt. Målet er at udvikle dygtige alpine løbere, og her er dygtiggørelse i portbanen det centrale element i træningen.

Se mere og få alle nyhederne og turene i billeder på holdets facebookside:

En tanke om "Alpin Ski Team, Junior Team og Race Team"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub