Alpine Race Team

Med 24 medaljer ud af 36 mulige i sidste sæson og en del løbere på landsholdet, har klubbens Race Team virkelig sat sit præg på den danske port-scene. Holdets vigtigste eksistensgrundlag er stadig: Glæden og lysten til ski – på ethvert niveau. Her er plads til alle :-).

Hermed info om Alpine Race Team for juniorer..Aarhus Skiklub Alpin Race Team (2).

NYHEDEN FRA SÆSON 2015/2016 FORTSÆTTER: Aarhus skiklub fik i forrige sæson også et seniorhold, kaldet: Aarhus Skiklubs Senior Alpin Race Team. De deltog i DM, med først en lille uges træning, og derefter konkurrence i både Storslalom og Slalom.

Hvis du vil vide mere om senior-holdet, deltage i træninger, konkurrencer og lære mere, så kontakt instruktør/træner for holdet : Martin Faber på Faber@aarhusskiklub.dk eller tlf. 30 32 12 30.

Se mere og få alle nyhederne og turerne i billeder på holdets facebookside: https://www.facebook.com/aarhusalpineraceteam?ref_type=bookmark

En tanke om "Alpine Race Team"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub