Alpin-træning i SkiArena starter uge 43

Så starter alpintræningen i SkiArena igen.

MANDAG D. 24. OKTOBER KL. 17.30 TIL 22.00. (Mødetid 15 min. før).

Almindelige klubbørn: 17.30-18.30.

Alpine Race Team : 18.30-20.00 (dedikeret team-træning).

Senior Raceteam og almindelig voksen træning: 20-22.00 (alle over 16 år er velkommen).

Vi håber en del af de nye klubmedlemmer der skal med på vores klubture i uge 52, uge 7, uge 1 og uge 12 vil komme og starte deres træning allerede nu. Det er en god måde at lære dine klubmedlemmer at kende, og få kroppen klar til ski.

The Dinner har igen i år været sød at sammensætte en række ski-buffet´er til os.

Vi glæder os til endnu en sæson, fuld af skiløb, sved på panden, høj klub-fællesskab og en masse sjov og god træning.

Aktiviteten er oprettet over til højre i vores kalendersystem. Læs ALT om aktiviteten på dette link.

Dette indlæg blev udgivet i Alpin, Raceteam, SkiArena og tagget , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.