Alpin træning i SkiArena starter imorgen

Så starter Aarhus Skiklubs alpin-træning i SkiArena op imorgen mandag d. 19/10 (uge 43).

Træningerne kører som følger:

Almindelige klubbørn: 17.30-18.30.

Alpine Race Team : 18.30-20.00 (dedikeret team-træning).

Senior Raceteam og almindelig voksen træning: 20-22 (alle over 16 år er velkommen).

Vi håber en del af de nye klubmedlemmer der skal med på vores klubture i uge 53, uge 7 og uge 11 vil komme og starte deres træning allerede nu. Det er en god måde at lære dine klubmedlemmer at kende, og få kroppen klar til ski.

Der vil ikke være mulighed for Skiklub mad imorgen, men jeg arbejder på, at det kan tilbydes fra næste gang.

Klubtræningerne i SkiArena kører hver 2. mandag i alle ulige uger frem til og med uge 13.

Barmarkstræning startes ligeledes op, og er hver søndag med start fra vores klubhus på Grumstolen.

Vi glæder os til at stå på ski med jer.

Dette indlæg blev udgivet i Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.

En tanke om "Alpin træning i SkiArena starter imorgen"

1. Hej Igen
    Er det ok at vi kommer et par stykker fra Skanderborg skiclub. Igen i år for at køre på båndet Kl.20 til 22
    Hilsen Helge