Alpin: Tilmelding mad til mandagstræning

GODT NYTÅR til alle i Aarhus Skiklub.

Det nye år er startet, og der er allerede sket en hel masse i Aarhus Skiklub, og mange ting står for døren de næste mange måneder.

Vores udsendte i Østrig vender snart hjem med erfaringer for, om en Nytårs skitur skal være et nyt fast punkt i Aarhus Skiklub. Vi glæder os til at høre nyt.

På mandag d. 4. januar starter 2. sæson af Alpin træning i SkiArena op. Vi glæder os til at træne med jer alle sammen igen. I år er sæsonen ekstra lang, da den byder på hele 7 træninger – helt frem til og med uge 13-2016.

VIGTIGT: Jeg skal bede jer tilmelde jer mad inden søndag kl. 12.00 på Faber@aarhusskiklub.dk, så de kan få bestilt råvarerne hjem.

Indtil en ordentlig løsning med holdsport.dk dukker op, fortsætter vi med manuel tilmelding. Jeg vil dog bede jer høfligt, om I allerede på mandag kan sætte kryds de gange, I ved I også skal have med, så kun afbud er nødvendigt… og ikke tilmelding. Det gør alting meget nemmere 🙂

Ellers starter året godt ud:

Har man modet på det, kan man pudse formen af med kursus i rulleski. Læs mere her.

Allerede i uge 3 drager 8 børn afsted til konkurrence på Kvitfjell i Norge til Sjællandskreds mesterskaberne. Der er stadig plads, hvis flere børn vil prøve at køre konkurrence.

Den næste tur er en mini-tur med klubben. Det bliver en dedikeret træningsweekend. Afgang fredag eftermiddag til Sverige og hjem igen søndag aften – med hele 2 fulde skidage i benene. (For de meget seriøse, bliver der kørt til en Deep&Steep konkurrence fredag eftermiddag i Sverige på vej derop. Sidste år valgte de fleste Aarhusianere at køre sig til podie-pladser – til stor forundring fra de andre klubber i landet). Men tag med. Det er en oplagt weekendtur at tage med på, hvis man bare gerne “lige vil prøve det”. 🙂

I uge 7 drager klubben til Frankrig. Der er 70 tilmeldte og turen er lukkede for flere tilmeldinger. Det har været dejligt med den store interesse, og der kunne havde været 30 flere med på turen, hvis der havde været overnatningskapacitet til det.

I uge 11 skal vi som vanen tro, en tur til Italien – Passo Tonale. Omkring 40 tilmeldte skal afsted og dyste i det store klubmesterskab. Jeg skal hilse og sige fra Finn, som arrangerer turen, at der stadig er pladser ledige på hotellet. Så er der en 3-4 familier eller enkle personer derude. Så skynd jer at melde jer til hos Slopetrotter og hos Finn på Finn@heintzelmann.com

I uge 14 tager klubben til DM i Norge. Det bliver en fantastisk tur. Nogen tager afsted som en hel-uges tur, andre som en halv-uges tur tirsdag aften til søndag. Min. hele 4 fulde dage på ski, og kun 3 dage væk fra skole/arbejde.

Der bliver snart meldt officiel tilmelding ud, så vi kan leje hytter og arrangerer transport derop.

Alt dette, kan der læses meget mere uddybende om her: Klubture i Aarhus Skiklub og Alpintræning i SkiArena.

Vi glæder os, til at stå på ski med jer 🙂