Vigtig nyt om Thorax træning

Som mange af jer ved, så har vi fra om med d. 1 dec. Ikke længere mulighed for at benytte lokalerne hos Thorax Aarhus til vores ugentlige træning.

Som følge af den store tilslutning, skal der selvfølgelig mere til, at vælte en aktivitet som denne. Derfor har vi valgt selv, at indkøbe udstyr til Thorax træning, og fortsætte aktiviteten i vores eget klubhus.

Det betyder at tirsdag d. 26. nov. bliver sidste fællestræning i de nuværende lokaler. Derefter holder vi lige en uges pause, pga. klubaften, og er så igen d. 10. dec. klar på at teste vores eget nyindkøbte udstyr.

Konceptet er som det plejer at være, og du kan læse meget mere om træning her!

Til forskel fra den tidligere ordning er den månedlige betaling nu sat ned til kr. 100, og for at komme godt igang tilbyder vi alle medlemmer gratis træning hele december måned – så hvis du skal prøve af om det er noget for dig, så er det nu du skal slå til.

Der bliver naturligvis også mulighed for at benytte faciliteterne uden for fællestræningen. Til dette vil der blive åbnet op for et online bookingsystem, når alle detaljer er på plads.

Til orientering, vil alle som på nuværende tidspunkt er tilmeldt i Thorax Aarhus automatisk blive udmeldt pr. 1 dec.