Update fra Århus Alpine Race-team

En Update fra Ulricehamn, hvor 16 af klubbens udsendte Race-team’ere er sent afsted over weekenden til træning i porte.

En lille flok rejste over Vallåsen til Steep & Deep konkurrence.

Det blev til 3 guld. Magnus, Samuel og Mai. Anton sølv og Svend hurtigst, men desværre med fejl i første gennemløb. Isak kæmpede hårdt i den nyoprykkede række mod de store drenge.

STOR og flot indsats af Århus-holdet endnu engang.

Vi er stolte

af dem. De ELSKER virkelig skiløb.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.