UGE 7 ALPIN-TUREN 2018

Som skiklub udbyder vi 5 x 3 timers undervisning på ski.

Vi vil arbejde på at lave en storslalom konkurrence på turen.

Vores anbefaling ift  liftkort er, at man primært har brug for det lille kort – og så kan man tilkøbe når man skal over til Madonna di Campiglio. I undervisningen vil man primært holde sig i Marilleva Folgarida. Man skal 3 gange til Madonna før det kan betale sig med de 600 ekstra for stort kort. Det helt store Super skirama giver ingen mening.

På skiklubturen vil der ikke blive udbudt undervisning til begyndere på ski. Man skal som minimum kunne klare sig nedad blå pister uden hjælp. Stedet vi bor ligger mellem to pister – som man skal køre nedad på ski for at komme til liften. Det er naturligvis tilladt at have små børn med, som er nye på ski, men man er selv ansvarlig for deres pasning og skiløb.

Udover betaling til turen til Battertours er der et beløb til skiklubben på 200 kr. til ekstra udgifter ifbm de forskellige arrangementer og tiltag, som skal indbetales på konto 2264   8982903336.

Man tilmelder sig på Battertours hjemmeside, hvor man skal huske at vælge Aarhus Skiklub tur. Man kommer til det rigtige sted, ved at trykke på dette link.

Man skal selvfølgelig være medlem af Århus Skiklub inden man kan tilmelde sig turen. Husk at skrive sit ski-niveau 1-5 hvor 5 er ekspert skiløbere og 1 er helt nybegyndere. Vær obs på, at Århus skiklub ikke tilbyder undervisning til nybegyndere. Her vil man blive ført videre til den lokale skiskole. Er du i tvivl om level eller begyndere. Kontakt Jacob Struve (se nederst).

Der er ca. 70 pladser, og tilmelding foregår via først-til-mølle princippet. Så gå ind og tilmeld dig med det samme.

Som altid kan man tilmelde sig fortræningshold hos vores samarbejdspartner SkiArena. Man kan tilmelde sig kursus uge 1 til uge 6 på dette link. Det står under SKI 2018-Vinter.

mvh Turleder Jacob Struve Nielsen (21497252)

Specifikke spørgsmål til undervisning på turen kan stilles til Jacob Struve Nielsen på jacob.struve@yahoo.dk  el 21497252

Kh

Jacob Struve
Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.