Uge 48-tur: Nordkredsmesterskaberne

UGE 48: ÅBEN FOR TILMELDING.

Ungdomstræningstur/senior-raceteam-tur/Nordkredsmesterskaber uge 48 på Kvitfjell i Norge.

Der bliver en lang tur søndag til søndag og forskellige korte ture i løbet af ugen (kør-selv).

Info og tilmelding kan læses her: alpin-junior-traeningstur-til-kvitfjell-uge-48

Ansvarlig turleder: Ole Mathiassen: 61 79 83 30.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.