Uge 42-turen. Klubtur til Sölden, Østrig

UGE 42: ÅBEN FOR TILMELDING.

Klubtur/træningstur til Sölden i uge 42-2016.
Pr. 18/9-16 er der stadig 39 ledige pladser.
Ansvarlig turleder: Michael Rahbek: 60 92 93 50.

Turen er en kæmpe tur med ca. 300 tilmeldinger, hvoraf de ca. 30-50 pladser er til Århus Skiklub. Teknisk arrangør på turen er Hareskovens skiklub. Århus skiklub stiller selv med egne trænere til Raceteamet.

Der vil også blive mulighed for – selv om man er tilmeldt som Århus Skiklub medlem – at få normal teknik undervisning via Hareskovens setup. Man tilmelder sig direkte her på Hareskovens link (tryk på det blå). Husk at skrive, at man er tilmeldt som Århus Skiklub medlem, så man ikke skal betale for at melde sig ind i Hareskovens skiklub.

Når i tilmelder jer kommer i ind på et betalingslink. Dertil er der et “survey” som skal udfyldes for hver deltager i familien. I kommentarfeltet skriver i for jeres børn vedkommende at de er på Århus Skiklubs Race Team, og for jer som forældre at i er “race Team forældre”.

Når man er tilmeldt, bedes man sende et mail til Faber@aarhusskiklub.dk som vil sende jeres tilmelding videre til vores egen tur-arrangør, så vi kan få overblik over behovet for instruktør-delen. Vi gør opmærksom på – at selv om det har været udmeldt anderledes tidligere – at beløbet på de 6.000,- (4.000,- børn) er INKLUSIV træning. Dvs. der kommer ikke noget ekstra gebyr for træningsdelen.

HUSK der er mulighed for at købe sig fortræning i SkiArena. Se mere på dette link.

P.t. er SkiArena-kursuset udsolgt. Der bliver åbnet igen for teknikhold fra uge 43. Der er stadig ledig pladser. Der undervises / trænes frem til jul. Næste hold starter uge 1, og kører op til skituren til Passo Tonale i uge 7 (man må også gå på holdet, selv om man skal på en anden tur). Der bliver lavet et special Århus Skiklub hold op til Passo Tonale turen i uge 10.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.