Stor succes ved DM på Hafjell for Aarhus Skiklub og vores Alpine Race Team.

Stor succes ved DM for Aarhus Skiklub og vores alpine race team.

15 af vores børne og juniorløbere deltog i årets alpine danmarksmesterskaber.

Konkurrencerne blev afholdt på Olympia pisten og bød på stejle partier og et meget hårdt underlag som virkelig udfordrede løberne, og repræsenterede en sværhedsgrad vi ikke tidligere har trænet på.

Det slog ikke benene væk under vores racere, men animerede til en ekstra ihærdig indsats både i træningen og på løbsdagene.

Selvom fræset Alma var ude med knæproblemer blev konkurrencerne en succes for alle. Nogle fordi de beviste et højt nationalt niveau og hentede podie-placeringer, andre fordi de gennemgik en fantastisk progression og kørte på tider vi ikke forventede.

Socialt fungerede børnene strålende trods et hektisk program og i bund og grund kunne der ikke sættes et bedre punktum for den første race team sæson.

Prikken over i’et var tilgangen af Jeppe Holm Raggan (årgang 2001) og hans familie der bor i Oslo. Jeppe faldt strålende ind i gruppen og var skimæssigt en stor inspiration for os alle at spejle sig op imod. På billedet ses Jeppe på vej mod guld i GS, og det gik stærkt. I andet gennemløb var han kun 3 sekunder langsommere end world cup løberen og danmarksmesteren Christopher Fårup, vi snakker internationalt niveau!!

Fornemt var det også at Mai forsvarede sine guldmedaljer fra sidste år i pige 10 og chokerende at Samuel kørte sig til slalomguld i drenge 10. I alt blev det til 9 guldmedaljer, 5 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer.

Aarhus Skiklub blev dermed den mest vindende klub hvis man tæller op til u14 rækken.

Tak for en god tur, og tak til trænerteamet og tak til de øvrig voksne for stor hjælp.

Ole

PS. Vi glæder os til at få endnu flere racere med på holdet til næste år. Der kommer info om informationsmøde her på siden og facebook senere på året. Fortæl gerne alle jeres venner om holdet – som har plads til alle fra 7 til 18 år, og er for alle dem, der elsker at stå på ski, og godt vil “lidt mere”. Lige meget hvad niveau du er på nu (skal dog være selvhjulpen på ski). Se mere her: http://aarhusskiklub.dk/alpin/alpine-race-team

Formålet med holdet “Glæde og udvikling i skiløb” er ihvertfald blevet rigeligt indfriet det første år :-)

Hvis man vil høre mere om holdet, er man altid velkommen til at sende en mail til Ole@aarhusskiklub.dk eller Faber@aarhusskiklub.dk