Slibning af ski efter klubtur

Det ser ud til, at vi kan få vores ski slebet her efter klubturen for 150,- pr. par. Det er billigt og godt håndværk udført direkte i butikken hos Surfline i Egå.

Vi skal minimum indleverer 10 par pr. gang.

Dem der kunne have interesse. Skriv i tråden på facebook + hvor mange par, eller send en mail på nederste mailadresse. Så finder vi hurtigt en dag for indsamling og kørsel derud med dem.

Jeg gør opmærksom på, at det IKKE gælder enkelte medlemmer bare at indlevere. Det er KUN når vi afleverer min. 10 samlet. Så lad være at tage derud, og sig at I har en aftale. Det skal ske gennem denne tråd / mail.

Hvis spørgsmål, skriv direkte til Faber@aarhusskiklub.dk

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.