Skitur uge 7 med Aarhus Skiklub

Hej alle sammen.

Så kan vi komme med info om årets uge 7 tur. Det er et nyt tiltag, hvor vi udover den normale uge 11-tur til Passo Tonale og uge 14-turen til DM i Hafjell, giver mulighed for at komme afsted i skolernes vinterferie.

Tilmeldingen er åbnet.

Man tilmelder sig ved at sende en mail til Aarhusskiklubuge72016@gmail.com og indbetale depositum kr. 900,- på konto Reg 2264  konto 8982903336 senest 1. november 2015.

Destination: Devoluy i Frankrig med 100 km pister

Skiområdet ligger i 1500 – 2500 m over havet

Det vil være en klubtur som henvender sig til alle medlemmer af klubben. Der vil være skiundervisning hver formiddag, som varetages af vore egne meget kompetente skiinstruktører. Porttræning for raceteamere og andre interesserede, og ”almindelig” skiundervisning for alle andre. Eftermiddagene vil være fri til at man kan køre med sine børn, venner nye venner etc.

Vi laver en dag med picnic i terrænet

Der er et stort sportscenter i tilknytning til skiområdet, hvor der kan klatres eller spilles squash eller måske en fodboldkamp

Vi bor i lejligheder og spiser på restaurant morgenmad og aftensmad. Efter aftensmaden er der samling med alle i restauranten med info om næste dag og fortællinger fra den aktuelle dag og lidt fællessang og andet godt.

Og mon ikke vi laver et løb sidst på ugen med tidtagning i portene.

Priser:
Voksne            5400 kr.
Seniorer 75+   4700 kr.
Unge 11-12 år  4900 kr.
børn 5-10 år    4700 kr.
børn 0-4 år      4150 kr.
Rabat ved fravalg af bus   800 kr.
Tillæg ved tom seng  750 kr.
Fravalg af liftkort Rabat 650 kr.
Fravalg af skileje   Rabat 200 kr.
Priserne er inklusive:
Bus tur/retur
Lejlighed
Halvpension
liftkort 7 dage
Slutrengøring
Skileje inkl. hjelm

Det er Jakob Struve fra klubben som er teknisk arrangør for turen. Alle spørgsmål vedr. denne tur skal gå til mailadressen: Jacob.struve@Yahoo.dk eller telefon 21 49 72 52.