Skitur med Århus Skiklub til den store fryser i Hamburg

SÅ er der et fantastisk Sweat-deal tilbud igen til den store ski fryser i Hamburg. Se længere nede.

Her er tilmeldingen til turen med Århus Skiklub d. 2. lørdag i november. Sæt allerede kryds i kalenderen nu, og meld jer gerne til på hjemmesiden. Det er ikke bindende, da man selv betaler. Blot en indikator om hvem, der gerne vil med. http://aarhusskiklub.dk/events/klubtur-til-alpincenter-hamburg

Dealen kan købes nu, og bruges indenfor ét år. Hvis ikke tidligere eller andet tidspunkt… så i hvert fald til d. 2. weekend i november, når vi skal afsted med skiklubben. Dealen kan købes i 4 dage og 12 timer endnu (dvs. til søndag aften).
Sweetdealen indeholder følgende ved 1 overnatning: • 1 overnatninger i delt dobbeltværelse på ‘Van der Valk 3-stjernede hotel’ • Overdådig morgenbuffet. • 1 dags all-inclusive billet til skihallen. Leje af udstyr er inkluderet. • All-inclusive-billetten er beskrevet i detaljer her • Fri adgang til sauna. Sweetdealpris for 1 voksen er 515 kr. Sweetdealpris for 1 barn (4-12 år) er 291 kr. Børn 0-3 år bor gratis i forældres seng. Sweetdealen indeholder følgende ved 2 overnatninger: • 2 nætter i delt dobbeltværelse på ‘Van der Valk 3-stjernede hotel’ • Overdådig morgenbuffet begge dage. • 1 dags all-inclusive billet til skihallen. Leje af udstyr er inkluderet. • All-inclusive-billetten er beskrevet i detaljer her • Fri adgang til sauna. Sweetdealpris for 1 voksen er 738 kr. Sweetdealpris for 1 barn (4-12 år) er 440 kr. Børn 0-3 år bor gratis i forældres seng.
Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.