Rulletur til Samsø 2016

Så er der igen Samsø-rulletur for alt der kan rulle: rulleski, rulleskøjter og cykler.

Turen er en fin afslutning på sommerhalvårets/opstart på vinterhalvårets aktiviteter og er en fin
kombination af god træning og et fornøjeligt socialt samværd.

Hvornår: fredag den 16.- lørdag den 17.- og søndag den 18.09.2016

Hvor: Yduns Have (Det økologiske Landbrug) Alstrup 2 8300 Samsø.

hvor der på forhånd er reserveret en 6 personers hytte, men jeg håber jeg skal reservere flere!

Tidspunkter: Afrejse med Samsøfærgen fra Hov fredag kl. 19.30,

Mødetid senest 18.45 ved færgelejet i Hov.

Ankomst til Sælvig kl. 20.30. Rulle-cykeltur til Alstrup, husk hvid lygte foran og rød lygte bagpå.

Hjemrejse Søndag med Samsøfærgen fra Sælvig kl. 15.45, ankomst til Hov kl. 16.45.

Pris: 850 kr for en 6 personers hytte for 2 overnatninger.

Færgebilletter ved jeg ikke endnu, de plejer at køre tilbud senere på sommeren.

Mad ca. 250 kr pr. person
Drikkevarer til eget forbrug.
Husk sengelinned.

Tilmelding, senest fredag d. 9 september pr mail preben.andersen@oncable.dk eller tlf. 20202483

Mange rullehilsner fra Preben Andersen

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Rulleski og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

42 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som næst-formand og Alpin-formand. Medlem af Alpinudvalget : Turleder-formand, instruktør-ansvarlig, PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget. Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 11 og 12 år.