Rulletur til Samsø 2015

Så er der igen Samsø-rulletur for alt hvad der kan rulle: rulleski, rulleskøjter og cykler.

Turen er en fin afslutning på sommerhalvårets/opstart på vinterhalvårets aktiviteter og er en fin kombination af god træning og et fornøjeligt socialt samvær.

Hvornår: fredag den 25. – lørdag den 26. – og søndag 27/9

Hvor: Yduns Have (Det økologiske Landbrug) Alstrup 2 8305 Samsø,

hvor der på forhånd er reserveret en 6 personers hytte, men jeg håber, jeg skal reservere flere!

Tidspunkter: Afrejse med Samsøfærgen fra Hov fredag kl. 19.30,

Mødetid senest kl. 18.45 ved færgelejet i Hov.

Ankomst til Sælvig kl. 20.30. Rulle – cykeltur til Alstrup, husk hvid lygte foran og rød lygte bagpå.

Hjemrejse Søndag med Samsøfærgen fra Sælvig kl. 15.45, ankomst til Hov kl. 16.45

Priser: Ca 800 for en 6 personers hytte for 2 overnatninger.

Færgebilleten ved jeg ikke endnu, de plejer at køre tilbud senere på sommeren.

Mad ca. kr 250 pr person.
Drikkevarer medbringes til eget forbrug.
Husk sengelinned.

Tilmelding: Senest fredag d.18. september pr mail preben.andersen@oncable.dk eller tlf. 20202483

Mange rullehilsner fra Preben Andersen.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Langrend, Rulleski og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.