Rulleskiinstruktørkursus 2015

Danmarks Skiforbund inviterer hermed til rulleskiinstruktørkursus.

Kurset henvender sig til rulleskiløbere, som gerne vil inspirere andre til at komme i gang.

Det er en forudsætning at man kan løbe på rulleski.

Der vil blive undervist i:

Teori (ved tilmelding bliver der fremsendt teoretisk materiale)
Praktik
Metodik
Didaktik

Efter kurset vil kursisten kunne hjælpe nye løbere i gang med rulleskiløb f.eks. i sin klub.

Kurset finder sted fredag – lørdag den 12. og 13. juni på BGI Akademiet, Gramvej, Hornsyld.

Vi mødes til en forfriskning fredag kl. 15. og er færdige lørdag aften kl. 20. Alle måltider og overnatningen er inkluderet i prisen.

Det koster 600 kroner at deltage.

Tilmelding sker (i samråd med deltagerens skiklub) til Morten Agersnap på ma@skiforbund.dk, senest torsdag den 28. maj. Send også mail til klubbens langrendsformand Knud: knud@aarhusskiklub.dk

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Langrend, Rulleski og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.