Opstart på mandag af alpintræning for Raceteam og uge 42 klubmedlemmer

Så starter alpin-træningen for Race Teamet op i SkiArena.

Andre uge 42 klub-tur medlemmer er også velkommen.

Normal sæsonstart er mandag i uge 43 (hvor jeg håber virkelig mange af jer – selv om I lige er kommet hjem fra Sölden dagen før – kommer og støtter op om første officielle træning med klubben).

Race Teamet og uge 42 klub-børn får dog lidt ekstra træning, så der kan komme lidt ski-km i benene inden jeres tur til Sölden. Vi skulle nødig få nogle skader, inden vi allerede er kommet igang!

Andre klub-børn er også velkommen. Dog vil der ikke garanteres så meget tid på båndet, da bånd-tiden er dedikeret de klub-medlemmer, som skal afsted i uge 42.

Derfor:

1. TRÆNING FOR RACE TEAMET OG UGE 42-KLUBBØRN BLIVER MANDAG I UGE 39 OG 41. DVS. MANDAG D. 21. SEPTEMBER OG MANDAG D. 5. OKTOBER FRA KL. 18-19.30.

Prisen for de 2 sær-træninger bliver samme pris som sidste sæson. 50,- pr. barn.

Vi ses – til en ny og SUPER-SKI-FED sæson.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.