NYT I ÅR : Alpin Seniorklubtur +55 år uge 9-2017

Alpin seniorklubtur uge 9/ 2017 – For ski- og livsnydere +55 år.

Aarhus Skiklub indbyder til alpin seniorklubtur til Alpe D` Huez i uge 9/2017.

Turen tilrettelægges for skiløbere +55 og der kan klare sig på røde pister. Deltagere, der er tæt ved alderskravet kan komme i betragtning efter aftale. Den obligatoriske skitræning har focus på fællesskab for skiløbere med interesse i at tilpasse deres skiløb til denne livsfase. Det fælles indhold vil derudover bestå i guidede oplevelsesture med lokalkendte skiguider.

DANSKI er teknisk arrangør af turen og vi skal bo på CHALET/HOTEL BELLE ETOILLE, DANSKI´s eget hotel midt i Alpe D´Huez med dansk personale. Hotellet har kun 10 stk 2-personers rum + to enkeltværelser. I bedste fald kan vi således råde over hele hotellet i uge 9. Turen er med halvpension, idet man skal bemærke, at personalet har fri onsdag aften. Yderligere oplysninger om hotellet og skiområdet kan findes på DANSKI´s hjemmeside www.danski.dk.

Turen er fra fredag, den 24.2.17 til fredag 03.03.17. Bemærk den særlige skiftedag.

Prisen er 9.199 kr. i dobbeltværelse incl. halvpension og 6-dages liftkort med fly fra Kastrup + 1000 kr for skitræning og fællesoplevelser. Der er desværre ikke flyafgang fra Billund. Der er tillæg for enkeltværelse – se hjemmesiden.

Prisen ved kør-selv er 6.899 kr incl. halvpension og 6-dages liftkort + 1000 kr for skitræning mv. Hvis man vælger denne selv-transport-booking kan man overveje, at der er udmærkede busforbindelser fra lufthavnene i Grenoble,  Chambéry og Geneve til rimelige priser. Der er pt. endnu ikke oplyst afgangstider og priser på fly fra Billund og Hamburg til disse destinationer.

Turleder er Niels Reinsholm.

Yderligere oplysninger kan fås på tlf. 26747409 og mail niels@aarhusskiklub.dk.

Man skal tilmelde sig senest den 30. september ligeledes på niels@aarhusskiklub.dk.

Turen gennemføres ved minimum 12 tilmeldte deltagere den 30. sept. 2016.
Der er maksimum 22 pladser.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin og tagget , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.

En tanke om "NYT I ÅR : Alpin Seniorklubtur +55 år uge 9-2017"

1. Pingback: Århus Skiklub | Århus Skiklub