MEDLEMSDAG 1. juni 2019 “Aarhus Skiklub 2024”

Aarhus Skiklub inviterer alle medlemmer til tema arrangement:

Lørdag den 1. juni kl. 9.00 – 16.00

i vores smukke klubhus ”Grumstolen” midt i Marselis-skoven
Grumstolsvej 48, 8270 Højbjerg

Direkte link til tilmelding: TILMELDINGS-LINK (vigtig med tilmelding).

Overskriften for dagen er ”Aarhus Skiklub 2024?”

Baggrund 1: Danmarks Skiforbund har vedtaget en strategi med hovedfokus på rekruttering. Under dette er formuleret 4 delelementer: Klubudvikling & bredde, talentudvikling & elite, faciliter samt internationalt arbejde

Baggrund 2: Aarhus Skiklub er både en stor og en lille klub: vi er blandt de største i Danmark…  men langt fra de helt store, og vi har et stabilt medlemstal. Vii har dog en meget stor medlemsgennemstrømning: Vi rekrutterer mange og mange fastholdes ikke, men stopper. Vi har faktisk rigtig, rigtig mange forskellige fantastiske aktiviteter – hvordan kan/skal de bindes sammen? Hvordan skal de mange aktivitet, som både er vinter og sommer-aktiviteter. Hvordan får vi som medlemmer og som klub synliggjort de mange aktiviteter – både for os selv, men også for andre nye medlemmer?

Mål på sigt: Vi skal have bedre fokus på rekruttering og medlemsfastholdelse. Vi vil have klubbens handlinger og forbundets strategi til at følges. Og vi skal blive mere synlige i landskabet – hele året! Det samlede fælles mål er altså: Flere aktive blivende medlemmer.

Konkret formål med dagen: Vi ønsker en debat, hvor medlemmerne aktivt kommer til orde og til handling. Hvor vi i fællesskab sætter ord på tanker og ideer – og hvor vi i fællesskab byder ind med handlinger og aktiviteter. Det er vores klare ønske og håb at mange medlemmer vil deltage aktivt og bidrage….

På denne dag….. er ALT muligt.

Af hensyn til videre planlægning bedes i tilmeld jer senest fredag 24. maj tilmelding via aktivitetskalenderen på www.aarhusskiklub.dk.
Her er det direkte link: LINK TIL TILMELDING.
Venlig hilsen Bestyrelsen Aarhus Skiklub