Mandag starter Alpin 2. sæson-halvdel

Hermed lidt info om 2. sæson-halvdel af alpintræningen i SkiArena med klubben.

Vi træner mandage i ulige uger frem til DM i Alpin i uge 12 med samme tider som 1. sæson-del. Dvs. ugerne 3-5-7-9-11.

Ialt 5 gange. Man køber et 3-turs kort (med mulighed for at udvide det med de ekstra gange) når man kommer på mandag, samt blive krydset af i arket hvilket datoer man kommer. På den måde kan vi sætte den rigtige træner-stab og spilder ikke effektiv træningstid hver gang på betalinger og tilmeldinger.

Ønsker man at deltage i fællesspisningen, har man stadig mulighed for det. Der skal sendes en mail til faber@aarhusskiklub.dk senest imorgen søndag kl. 12.00 hvis man ønsker at være med på mandag. Menuen for de enkelte gange, kan ses under aktiviteten i kalenderen ude til højre. Man kan herefter tilmelde sig de næste 4 gange på regnearket.

Link til aktiviteten Alpintræning med Aarhus Skiklub i SkiArena.

Vi glæder os til at se jer alle igen – og stå på ski med jer.

v.h.
Alpin-træner staben i skiklubben.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.