Mad til Alpin skitræning i SkiArena

Hej allesammen.

The Diner i SkiArena har kommet med et rigtig godt tilbud.

De vil gerne lave en buffet til vores træninger i SkiArena om mandagene.

Det kommer til at koste kr. 35,- for børn (og hvis voksne spiser med – uden at grovæde 🙂 er det kr. 20,- mere, dvs. voksne kr. 55,-).

Buffeten kommer til at indeholde god gedigen børnemad med tilhørende vand og hyldeblomst-saftevand.

Så vil du gerne slippe for at lave mad hver 2. mandag, er det en god mulighed.

Buffeten starter ca. 17.15 til kl. ca. 20 (eller hvad vi beder dem om). Så man kan enten vælge at spise før, efter eller undervejs i sine pauser i træningen.

Menuen indtil jul bliver:

Uge 45: Boller i karry med ris.

Uge 47: Stegt kylling med grønt og pasta.

Uge 49: Pitabrød med blandet salat og millionbøf.

Uge 51: Pasta og kødsovs.

Alle retter serveres med grøn salat, saft og postevand.

Tilbuddet er forudsat, at vi er min. 8 der spiser, og bindende tilmelding senest fredagen kl. 18 inden mandagens træning. Så kan de handle ind i weekenden og lave det klar i de stille timer mandag formiddag.

Gå enten ind på klubbens facebook side : https://www.facebook.com/AarhusSkiklub og bestil i tråden der omhandler maden (indslaget magen til dette), eller tilmeld jer pr. mail på faber@aarhusskiklub.dk inden fredag kl. 18.00.

Det vil være RIGTIG dejligt, hvis I allerede nu kunne tilmelde jer de gange I spiser med frem til jul. Så giver jeg The Diner besked. HUSK NU, vær fair – lad tilmeldingen være bindende, og lad os vise hvor pænt vi kan spise. Det er et godt tilbud de har tilbudt os 🙂

Vi ses på mandag til en ny god omgang alpin træning i SkiArena.

www.thediner.dk

Dette indlæg blev udgivet i AaS og tagget , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.

En tanke om "Mad til Alpin skitræning i SkiArena"

1. 46 glade Aarhus Skiklub medlemmer havde hygge og fællesspisning igår til alpintrænning i SkiArena.

Fedt! 🙂

Husk at melde til mad i uge 47.