Køb klubhæftet gennem Aarhus Skiklub

Aarhus Skiklub er kommet i besiddelse af en stak “klubhæfter”, som giver rabatter for over kr. 40.000 til butikker, cafeer, restauranter, forlystelser og meget mere i Aarhus.

Vi har brug for din hjælp til at sælge dem!

Ét klubhæfte koster kr. 200 hvoraf hele kr. 100 går direkte til Aarhus Skiklub.

Der er med andre ord endnu engang mulighed for at vi kan tjene lidt penge til den kommende sæsons aktiviteter.

Klubhæfterne vil kunne købes til alle vore aktiviteter.
Derudover har du som medlem mulighed for at “låne” en stak hæfter med hjem som du kan sælge til din moster, kammerat, skolelærer, mormor osv., og derved hjælper du din klub med at skabe bedre rammer for næste sæson.

Vil du vide mere om klubhæftet kan du se hvad det indeholder her: www.klubhaeftet.dk
Ønsker du at købe hæftet, sælge til venner og bekendte eller har du spørgsmål kan disse rettes til Mie, på 28 57 45 99 eller mie@aarhusskiklub.dk