Bestilling af ÅS trænings klubtrøje – kan stadig nåes i runde 2

Hej alle mand.

Så har 40 mand købt vores nye flotte træningstrøje.

Der bliver en “efter-bestilling” efter klub-turen, for dem der ikke nåede med i første runde (der var nogen stykker, som bestilte efter tirsdag kl. 12.00, men da var bestillingen til Newline sendt afsted, og kunne ikke pakkes om).

I må gerne allerede nu begynde at sende bestillinger ind, hvis I ved I skal bestille. Alle størrelserne kan prøves i vores klub-hus, hvor kassen med én af hver størrelse i både herre- og damemodel ligger.

Der er 3 børnestørrelser og voksen størrelser fra XXS til XXL. Større kan nok også skaffes.

Den røde “hverdags” trænings trøje er perfekt til løbeturen, spinningscyklen, langrendsturen, hverdags brug, fitness, Thorax, badminton, gymnastik, fodbold…. ja alt hvor du rør dig og med glæde viser vores dejlige logo frem.

Sved-trøjen er mærket New-line og i god

kvalitet. Prisen er kr. 115-120,- (alt efter hvor mange vi bestiller).

Den bestilles ved at sende en mail til Faber@aarhusskiklub.dk

Vi glæder os til at se den røde farve og vores logo repræsenteret rundt i det Århusianske liv i løbet af foråret, sommeren og efteråret.

Dette indlæg blev udgivet i AaS og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.