Klubtrøjerne er ankommet

Så er klubtrøjen ankommet og ligger klar til din afhentning hos SkiExperten – Sportmaster Viby Centeret.

De har modtaget skema med alle bestillingerne. HUSK at få noteret i deres skema, at I har fået trøjen udleveret. Sig I kommer fra Århus Skiklub.

Send mig venligst en mail eller sms, når I har hentet tøjet / betalt. Mailadresse er denne: Faber@aarhusskiklub.dk eller sms 27 15 75 04.

Det bliver alle tiders at få klubbens flotte farve og logo spredt rundt i det Århusianske i løbet af sommerens træninger, så vi kan få endnu flere hyggelige og dejlige medlemmer.

Der bliver en ”efter-bestillings-runde” efter klubturen. Så hvis der er nogen der mangler en trøje, eller nogen af jeres venner kommenterer jeres flotte trøje, vil de stadig have muligheden for at efter-bestille. Send blot en mail til mig med bestilling på Faber@aarhusskiklub.dk

Hvis man gerne vil prøve størrelser eller bestille, så send en mail til Faber@aarhusskiklub.dk, så sørger jeg for at I kan prøve.

Der blev bestilt 22 ekstra på vores klubtur, og bestillingen ryger snart til trykkeriet. Se mere på http://aarhusskiklub.dk/skiklubben/klubtoj og forsiden af hjemmesiden (fotos).

SENESTE FRIST FOR AT FÅ EN LÆKKER LØBETRØJE TIL SOMMERENS LØBETURE ER SØNDAG D. 7. APRIL 2013.

Dette indlæg blev udgivet i AaS og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.