Klubtøj

ALPIN KLUBTØJ FRA BEYOND X

Vores alpine klubtøj består af et sæt med grøn jakke fra 1.750 kr og bukser som kan vælges i sort eller grøn fra 1.500 kr. Skisættet kan bestilles i størrelser fra 120 cm (højde) til XXXL. Der er ikke en fast leveringstid men leveringstid angives ved bestilling.

Du kan også bestille en klubfartdragt (grøn Beyond X).

Du bestiller klubtøj via dette link:

Har du spørgsmål til klubtøj så kontakt Marie Stenild på mobil +45 23274295

Til klubtøjet hører også en lækker træningshoodie (grå Craft). Den kan bestilles to gange årligt i januar og september og prisen er 500 kr.

Kontakt Jeanette Hjarsbæk på mail jeanette.hjarsbaek@stofanet.dk

LANGREND KLUBTØJ FRA TRIMTEX
Klubtøj bestående af jakke og bukser samt T-shirt i en god kvalitet med klubtryk udført med laserteknik kan bestilles ved fremsendelse af udfyldt bestillingsskema på mail til Hans Guldager: hans@aarhusskiklub.dk – samt indbetaling af beløb for klubtøjet ved bankoverførsel til reg.nr. 1551 kontonr. 0006695892. Priser fremgår af bestillingsskemaet.

Husk at oplyse navn, adresse og E-mail ved såvel bestilling som indbetaling.

Nærmere info om tøjet kan findes på leverandørens hjemmeside under
Trainer LZR JACKET– PANTS hhv. FREE LZR T-SHIRT.

NB!
Der kan gå nogen tid fra du bestiller klubtøjet til det bliver leveret, da vi først ordrer klubtøjet, når vi har et vist antal bestillinger (min. 5 stk).
Du vil modtage en mail vedr. afhentning af bestilt klubtøj, så snart det bliver leveret til skiklubben.

14951_10200637541285043_1885972963_n