Klubtøj

ALPIN KLUBTØJ FRA BEYOND X

Vores alpine klubtøj består af et sæt med grøn jakke fra 1.750 kr og bukser som kan vælges i sort eller grøn fra 1.500 kr. Skisættet kan bestilles i størrelser fra 120 cm (højde) til XXXL. Der er ikke en fast leveringstid men leveringstid angives ved bestilling.

Du kan også bestille en klubfartdragt (grøn Beyond X).

Du bestiller klubtøj via dette link:

Har du spørgsmål til klubtøj så kontakt Marie Stenild på mobil +45 23274295

Til klubtøjet hører også en lækker træningshoodie (grå Craft). Den kan bestilles to gange årligt i januar og september og prisen er 500 kr.

Kontakt Jeanette Hjarsbæk på mail jeanette.hjarsbaek@stofanet.dk

LANGRENDSKLUBTØJ FRA TRIMTEX
På langrend og rulleski løber vi i lækkert kvalitetstøj fra Trimtex i sort og rød-hvide farver.

Vi har i øjeblikket ikke mulighed for online bestilling, men forventer, at det snart bliver muligt igen. Vi har både dame- og herrejakke, bukser og t-shirt i forskellige størrelser til overs fra tidligere bestillinger, som kan prøves og købes i forbindelse med klubaktiviteter.

14951_10200637541285043_1885972963_n