Klubtøj: Ski-sæt

Skisæt

Vi har igen i år skaffet et prisbilligt skisæt hjem. Med Skiklub logo på brystet, Aarhus Skiklub på ryggen og reklamer på ærmerne…

Det er et fint sæt, med store rabatter, 750.- for børnesæt og 900.- for voksensæt.

Buksen er lys grøn, jakken sort.

Børnesæt er vist her:

Børnejakke
Børnebukser

Voksensæt er vist her:

Der vil være mulighed for to tekster, alt efter om man skal have med “Aarhus Skiklub” eller er på Alpin Raceteamet med den fulde tekst.
Tøjet vil kunne ses på, i en del af de billeder der automatisk kommer, når man navigerer rundt på vores hjemmeside 🙂
Der vil være mulighed for at prøve størrelser i klubhuset Grumstolen søndag den 4. okt. klokken 10 til 11 og onsdag den 7. okt. klokken 16 til 18 hos mig på Haslevej 57. 8230 Åbyhøj. Kan du ikke komme på dette tidspunkt kan der arrangeres prøvetid hos mig via sms 22 99 32 00
Bestillingen skal ske senest den 9. oktober. Men i første omgang kan du teste størrelsen.
Nærmere information til Jonas på enten 22 99 32 00 eller Faber@aarhusskiklub.dk (jeg sender mailen videre til Jonas med det samme).
Tryk til ski-sæt ÅS

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Alpin, Raceteam og tagget , , , , af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.