Klubaften hos SkiExperten

Tak for en god opbakning til vores klubaften i går aftes hos SkiExperten.

Det var dejligt at se, at så mange havde brug for en god handel.

Jeg skulle hilsen fra SkiExperten og sige, at klubtilbuddet på 150,- for at få lavet sine ski, gælder hele året, for klubbens medlemmer.

Så afleverer blot jeres ski enten i Sportmaster Viby eller Storcenter Nord, og oplys I er medlemmer af Århus Skiklub (knt. person Kim Koch, Viby afd). Husk at give dem mulighed for at kunne nå det (en lille uge).

Klubtøjet blev vist frem og prøvet. Desværre var prøvepakken med alle størrelserne sendt fra Haglöf til Sportmaster i Viborg!!!

Jeg får en kasse udleveret med alle størrelser på alle typer hurtigst muligt, så vi kan tage det med rundt til vores aktiviterer i klubben. Så kan vi alle hurtigst muligt få bestilt, og få dem udleveret til os.

Vi glæder os til at se Århus Skiklubs logo blive spredt – både i det århusianske og på pisterne / sporene i nord og syd 🙂

Dette indlæg blev udgivet i AaS af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.