Klub-indtjening via Aarhus Motion

Hej alle skiklub-folk.

Først et stort tak til alle dem der deltog sammen med Aarhus Skiklub i 2014 til klargøring af Aarhus Motions arrangementer.

Udover en hyggelig stund sammen med gode klub-kammeratet, giver arrangementer et godt tilskud til klubbens kasse, som kommer ud og arbejder til medlemmernes fordel og aktiviteter.

Vi har nu datoerne på plads for hjælpere til dette års Aarhus Motion arrangementer.

Datoerne er :

21/6-2015: BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon på Frederiksberg. Min. 5 personer.

17/8-2015: DHL Stafetten i Mindeparken. Min. 12 personer.

19/9-2015: Aarhus MTB Challenge på Tangkrogen. Min. 5 personer.

Jeg ønsker allerede nu, at I sætter kryds i minimum én af datoerne og melder ind til mig, om I har lyst til at deltage og være med til at hjælpe vores fælles klub.

Sidste år blev tilmeldingen alt for uoverskuelig, da medlemmerne først meldte ind i sidste øjeblik. Det gjorde, at vi ikke fik lov at deltage med en del af dem, der gerne ville hjælpe (Aarhus Motion skal have deltagerantallet tidligt – ellers giver de pladserne til andre foreninger i Aarhus).

-Og det vil være rigtig ærgeligt.

Meld ind hurtigst muligt på Faber@Aarhusskiklub.dk.

Vi glæder os til at tilbringe nogle hyggelige og effektive timer sammen med jer.

Det er altid en fornøjelse at arbejde for Aarhus Motion, da de virkelig har styr på organiseringen. Lad os vise dem, at vi støtter godt op om dem, så de kan støtte godt op om os.

Dette indlæg blev udgivet i AaS, Andre aktiviteter og tagget af Faber. Bogmærk permalinket.

40 år gammel. Er medlem af bestyrelsen som PR/Kommunikations-formand. Medlem af Alpinudvalget - PR-udvalget og Tekniktræningsudvalget (samarbejdet med Skiarena). Træner og instruktør for klubbens konkurrencehold : Raceteamet - både junior- og seniorholdet. Bor på Christiansbjerg, Århus N. Har 2 børn som er medlemmer af klubbens Raceteam. 8 og 10 år.